Looking For Anything Specific?

Tornádó Csehország : Htpemv42fgwwkm - Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.

Tornádó Csehország : Htpemv42fgwwkm - Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. A templomnak nincs se tornya, se. Teile von ortschaften wurden verwüstet. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott.

Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé.

Cbwc5mgricgeem
Cbwc5mgricgeem from static.rtv.rs
Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. Teile von ortschaften wurden verwüstet.

Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert.

A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek.

Gazxmz62b1qhdm
Gazxmz62b1qhdm from telex.hu
Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére.

Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről.

Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán.

„településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured.

Tornado Dontott Romba Egy Amerikai Varost
Tornado Dontott Romba Egy Amerikai Varost from www.idokep.hu
Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak.

Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra.

Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban.

Posting Komentar

0 Komentar